Anbefalinger

“Hvis du går og har brug for en professionel tillidsfuld kropsterapeut med stor indsigt og fantastiske behandlingsevner, så er Maria Girotti den, som jeg vil anbefale!”

– Helene Lund Juul

“Kroppen fortæller helt vildt mange historier, som man ikke altid selv kan høre eller læse… Men Maria kan med sine kyndige hænder, hjælpe til at stille skarpt på hvad det egentlig er kroppen prøver at sige!! Varme anbefalinger herfra.”

– Birgit Fabricius Toft-Olsen

“Maria er fantastisk med sine hænder, de hårde men alligevel blide tryk, vejledningen i vejrtrækningen, der giver det Maria kan med sine hænder et endnu dybere og bedre afsæt i afspændningen. Jeg er fan og kan kun give Maria min allerbedste anbefaling”

– Sia Sabroe Olesen

“Jeg fik en rigtig god behandling hos Maria. Hun skaber hurtigt et trygt rum, så man kan slappe af og selv arbejde med i behandlingen. Meget omsorgsfuld og opmærksom og selv den lidt hårdere behandling på steder med behov føltes tilladeligt og trygt. De bedste anbefalinger herfra.”

– Rikke Strangholt

“Vi har lige afsluttet det første år med Maria Girotti som firma-massør på en bruttolønsordning. Maria har været her to gange om måneden, og der har løbende været stor efterspørgsel blandt medarbejderne på massagetiderne. Ordningen har været brugt og populær, og mange har fået hjælp til at reducere spændninger fra ryg og nakke.

Vi fortsætter helt sikkert i det næste år med massageordningen, og jeg kan kun varmt anbefale Maria til andre virksomheder og private”

– Thomas Skøt Jensen, CEO og Founder, Intomics A/S

Kropsterapeut Maria Girotti

ManuVision kropsterapi er en dybdegående massage, der tager udgangspunkt i at krop og sind hænger sammen.

Behandlingen består af dybdegående massage, akupressur, pulsering, stræk, åndedrætsteknik og ledfrigørelse. Undervejs sørger jeg for en løbende dialog. Altsammen for at afspænde krop og sind.

Velkommen til ! 

Kontakt

Følg med på Facebook


© Plico A/S, All Rights Reserved