Om Maria

Om Maria Girotti

Jeg er uddannet pædagog og ManuVision Kropsterapeut & Træner. Derudover er jeg i gang med  uddannelse til kropsorienteret psykoterapeut.

Jeg er utrolig optaget af sammenhængen mellem krop og sind.

Jeg er optaget af det personlige udviklingspotentiale der er i koblingen mellem krop og sind. Gennem kroppen bliver det ofte muligt at få en mere direkte adgang til sanser, følelser og nervesystem. Nervesystemet er en vigtig samarbejdspartner når det drejer sig om at skabe indre plads og overskud hos den enkelte, uanset om det er en træningsbelastning, kontorskuldrer eller handler om  en stressbelastning. Kroppen er indrettet så smart at den i høj grad selv søger at genetablere balance – det er det potentiale, vi har mulighed for at gøre gavn af i kropsterapien. 

Da vi er meget forskellige som mennesker, er udgangspunktet for mit arbejde dialog, indføling og åbenhed for på den måde bedst at kunne understøtte dit potentiale.  

Som Manuvision kropsterapeut er jeg bl.a. inspireret Traditionel Kinetisk Medicin (TCM), forskning omkring stress / PTSD, nervesystemet, åndedræt samt ernæring og celler.

Via min psykoterapeut uddannelse får jeg boostet udviklingsteorierne, udvidet min viden i psykologi, pædagogik og arbejdet med relationer.  

Jeg har mange års erfaring i arbejdet med børn, unge og voksne i udsatte positioner, samt en del års erfaring med organisation, arbejdsmiljø og ledelse. Det centrale har altid været anerkendende relationer, plads til den enkelte og smidigt samarbejde.

Bevægelse, pædagogik og psykologi er de bærende elementer i mit arbejde. Da det er en megt stor del af min personlige og faglige interesse. 

Udover arbejdet som kropsterapeut og træner, sætter jeg pris på den menneskelige mangfoldighed -også når den er sær, skæv og humoristisk.

Jeg er glad for at gå og løbe i det fri og så elsker jeg at vandre i bjerge, hvor jeg nyder at mærke naturen med al sin fylde, dybde, højde og lyde.

RAB Godkendt

RAB betyder Registreret Alternativ Behandler. 

At blive RAB godkendt betyder at man lever op til sundhedsstyrelsens faglige og uddannelsesmæssige krav. Det er en branceadministreret ordning, hvor man godkendes for 3 år af gangen. Jeg er godkendt gennem Dakobe (Danmarks Komplementære Behandlere). 

Manuvision

Jeg er uddannet Manuvision kropsterapeut og træner ra manuvisionhuset på Frederiksberg. Partnerne er uddannet på de første Body SDS hold af Ole Kåre Føli. Senere lavede de deres egen skolen. Manuvisionuddannelsen særlige kropsterapeutiske  karakter er indfølingen som der virkelig arbejdes med .

Du kan læse mere om på www.manuvision.dk 

 

Bodynamic

Bodynamic er en dansk udviklet tilgang til psykoterapien. Det særlige ved denne retning er at Founder Lisbeth Marcher har initeret en kortlægning af alle musklernes psykologiske funktion og formuleret en udviklingspsykologisk struktu inkl. 11 jeg-funktioner. 

Du kan læse mere på www.bodynamic.dk 

Kropsterapeut Maria Girotti

ManuVision kropsterapi er en dybdegående massage, der tager udgangspunkt i at krop og sind hænger sammen.

Behandlingen består af dybdegående massage, akupressur, pulsering, stræk, åndedrætsteknik og ledfrigørelse. Undervejs sørger jeg for en løbende dialog. Altsammen for at afspænde krop og sind.

Velkommen til ! 

Kontakt

Følg med på Facebook


© Plico A/S, All Rights Reserved