ManuVision træning

Træningen

ManuVisiontræning handler om at skabe en sund, stærk og smidig krop i balance. Dette for at styrke kroppens egen ressourcer fysisk og mentalt. Der vil være fokus på at styrke og  afspænde kroppens forskellige led og muskler. Dette for at styrke jordforbindelsen, nærvær og centrering.

Om træningen

ManuVision træning er stærkt inspireret af bl.a. yoga og karate. Vi arbejder kroppen igennem for på den måde at skabe den bedste gennemstrømning i både kredsløb og lymfesystem. På den måde arbejder vi med at styrke kroppens egne ressourcer og immunforsvar.

I træningen arbejdes der med relationen til dig selv, nærvær og opmærksomhed gennem de forskellige øvelser. Der vil være fokus på vejrtrækning. Øvelserne har fokus på dig og din KROP

 • K # Krop
 • R # Relation
 • O # Opmærksomhed
 • P # Potentiale

Ligesom i kropsterapien er vi i træningen inspireret af Traditionel Kinetisk Medicin (TCM). Det betyder f.eks. at vi benytter kroppens energibaner og reflekszoner.  

Mig som træner

Jeg har hold løbende over året, hvor det er muligt at være med. Hvis du er interesseret i hold træning, så kontakt mig for nærmere info.

Jeg er træningsvikar i Manuvisionhuset i København.

Jeg tager gerne ud og underviser og laver holdtræning. Hvis du / i er interesseret skal du blot kontakte mig via hjemmesiden her eller ringe / sms’e til 61610247.

Afspænder og styrker kroppen

Inspireret af yoga og karate

Fokus på dig

Skaber jordforbindelse

Bestil tid her

Til træning hos Maria Girotti

Efter du har læst om kropsterapien og fundet ud af, at det kunne hjælpe dig, så er næste trin at bestille en tid og tage en snak med mig. Jeg elsker at tage imod nye klienter og løse deres ubalance i kroppen. Skriv venligst til mig her i formularen, og du vil få et svar på din besked inden for 24 timer.

I kropsterapien arbejder jeg med med at løsne fysiske og psykiske spændinger med udgangspunkt i dig der er kommet for at få en behandling.

Du har selvfølgelig også mulighed for at ringe direkte til mig på +45 61 61 02 47

  Kropsterapeut Maria Girotti

  ManuVision kropsterapi er en dybdegående massage, der tager udgangspunkt i at krop og sind hænger sammen.

  Behandlingen består af dybdegående massage, akupressur, pulsering, stræk, åndedrætsteknik og ledfrigørelse. Undervejs sørger jeg for en løbende dialog. Altsammen for at afspænde krop og sind.

  Velkommen til ! 

  Kontakt

  Følg med på Facebook


  © Plico A/S, All Rights Reserved