Om Maria

Uddannelse:

 • Psykoterapeut 2022
 • Fuld BodyMap tester 2021
 • Chok- & Traume terapeut 2021
 • Manuvision Kropsterapeut & Træner 2017
 • Pædagogisk Sociologi på DPU (Danmarks Pædagogiske Universitet) 2003
 • Pædagog 1999
 • Mange forskellige kurser og efteruddannelse indenfor pædagogik, psykologi, organisation, ledelse, arbejdsmiljø, yoga mv.

Kurser: 

 • Trauma Research Foundation’s Certificate in Traumatic Stress. A 7-month program led by Bessel van der Kolk 2023 -2024
 • Etik i relationel kropsorienteret traumeterapi v. Psykoterapeut Merete Holm Brantbjerg, 2023
 • Hyper and Hypo interwoven – Building presence, inner strength and adaptability v. RTT – Relationel Trauma Therapy v. Psykoterapeut Merete Holm Brantbjerg and Psykoterapeut Kolbjørn Vårdal, 2023
 • Skam og afsky v. Psykoterapeut Merete Holm Brantbjerg, 2022
 • Relationel Traumeterapi. En psykomotorisk, neurocentrisk og system-orienteret arbejdsform v. Psykoterapeut Merete Holm Brantbjerg, 2022
 • Yoga & Kroppen ved Yogalærer Simon Krohn, 2022
 • Yoga & Sindet ved Yogalærer Simon Krohn, 2021

Jeg er utrolig optaget af hvordan vi kan komme os efter belastninger vi er mærket af fra vores liv.

Jeg er optaget af det personlige udviklingspotentiale når vi skaber samarbejde mellem krop og sind. Via vores selvobserverende Jeg kan vi få direkte adgang til sanser, følelser og nervesystem.

Nervesystemet er en vigtig samarbejdspartner når det drejer sig om at skabe indre plads og overskud, uanset om det er en træningsbelastning, kontorskuldrer eller handler om en stressbelastning. Kroppen er indrettet så smart at den i høj grad selv søger at genetablere balance – det er det potentiale, vi har mulighed for at gøre gavn af når vi i terapien giver kroppen opmærksomhed.

Da vi er meget forskellige som mennesker, er udgangspunktet for mit arbejde dialog, indføling og åbenhed for på den måde bedst at kunne understøtte dig.

Som Manuvision kropsterapeut er jeg bl.a. inspireret Traditionel Kinetisk Medicin (du kender det måske som meridianbaner, akupunktur eller fra zoneterapi), forskning omkring stress / PTSD, nervesystemet og åndedræt.

Som kropsorienteret psykoterapeut med pædagogisk baggrund har jeg en del viden om udviklingsteorierne, psykologi, pædagogik, anatomi og bevægelse som jeg gør brug af i terapien. Jeg har selv været gennem længerevarende terapiforløb, det er et krav der skal være opfyldt for at blive certificeret psykoterapeut. Jeg får derudover løbende supervision på min praksis i psykoterapi.

Jeg har mange års erfaring i arbejdet med børn, unge og voksne i udsatte positioner, samt en del års erfaring med organisation, arbejdsmiljø og ledelse. Det centrale har altid været anerkendende relationer, medmenneskelig respekt og smidigt samarbejde.

Indføling og fornemmelse for kroppens signaler, pædagogik og psykologi er de bærende elementer i mit arbejde. Det er en stor del af min personlige og faglige interesse.

Ud over arbejdet som krops- og psykoterapeut, sætter jeg stor pris på den menneskelige mangfoldighed -også når den er sær, skæv og humoristisk.

Jeg elsker yoga, vandreture og læsning i min lænestol.

Maria

Maria Girotti

Tlf.: (+45) 61 61 02 47
Email: kontakt@mariagirotti.dk

RAB Godkendt

RAB betyder Registreret Alternativ Behandler.

At blive RAB godkendt betyder at man lever op til sundhedsstyrelsens faglige og uddannelsesmæssige krav.

Det er en branceadministreret ordning, hvor man godkendes for 3 år af gangen.

Jeg er godkendt gennem Dakobe (Danmarks Komplementære Behandlere).

www.dakobe.dk

Manuvision

Jeg er uddannet Manuvision kropsterapeut og træner ra manuvisionhuset på Frederiksberg.

Partnerne er uddannet på de første Body SDS hold af Ole Kåre Føli. Senere lavede de deres egen skolen. Manuvisionuddannelsen særlige kropsterapeutiske karakter er indfølingen som der virkelig arbejdes med .

Du kan læse mere om på www.manuvision.dk

Bodynamic

Bodynamic er en dansk udviklet tilgang til psykoterapien.

Det særlige ved denne retning er at Founder Lisbeth Marcher har initeret en kortlægning af alle musklernes psykologiske funktion og formuleret en udviklingspsykologisk struktur inkl. 11 jeg-funktioner.

Du kan læse mere på www.bodynamic.dk