Træning

ManuVisiontræning handler om at skabe en sund, stærk og smidig krop i balance. Dette for at styrke kroppens egen ressourcer fysisk og mentalt. Der vil være fokus på at styrke og afspænde kroppens forskellige led og muskler. Dette for at styrke jordforbindelsen, nærvær og centrering.

Om træningen

ManuVision træning er stærkt inspireret af bl.a. yoga og karate. Vi arbejder kroppen igennem for på den måde at skabe den bedste gennemstrømning i både kredsløb og lymfesystem. På den måde arbejder vi med at styrke kroppens egne ressourcer og immunforsvar.

I træningen arbejdes der med relationen til dig selv, nærvær og opmærksomhed gennem de forskellige øvelser. Der vil være fokus på vejrtrækning. Øvelserne har fokus på dig og din KROP

  • K # Krop
  • R # Relation
  • O # Opmærksomhed
  • P # Potentiale

Ligesom i kropsterapien er vi i træningen inspireret af Traditionel Kinetisk Medicin (TCM). Det betyder f.eks. at vi benytter kroppens energibaner og reflekszoner.

Mig som træner

Jeg har træningshold med Manuvision partner Mette Steen tirsdag formiddage kl. 9 – 10:30 i Manuvisionhuset på Frederiksberg.

Jeg har hold løbende over året, hvor det er muligt at være med. Hvis du er interesseret i hold træning, så kontakt mig for nærmere info.

Jeg tager gerne ud og underviser og laver holdtræning. Hvis du / i er interesseret skal du blot kontakte mig via hjemmesiden her eller ringe / sms’e til 61610247.